TEMPO ÄPPELBO

Garant – en vara att tycka om!

Vi är stolta över att kunna presentera Garant – ett varumärke du hittar på Tempo. Med Garant vill vi kunna ge dig riktigt bra kvalitet till riktigt bra priser.

Och det är du som bestämmer. Ditt tyckande, dina omdömen, ris, ros och förslag kommer att ligga till grund för vilka varor som i slutändan kommer att finnas i butikerna. Ett sortiment som hela tiden växer, och som du som konsument faktiskt kan vara med att påverka!

Pasta, köttbullar, kakor, chips, frysta grönsaker, flingor, juice, korv.... Listan blir bara längre och längre! Med tiden och ditt tyckande, kommer sortimentet växa ytterligare och finnas som ett prisvärt alternativ i de flesta hyllor.

Vi väntar med spänning på din åsikt. Gå in på https://www.garantskafferiet.se/ och tyck om Garant!

Svenskt kött

En ny märkning har gjort entré på Tempo. Märket Svenskt kött ger dig garantier för att våra svenskmärkta charkvaror innehåller 100 % kött från svenska gårdar. Det nya märket visar också att produkten är tillverkad och förpackad i Sverige. Branschorganisationen Svenskt Kött och LRF har i samarbete med bland andra Tempo slagit ett extra slag för svenska råvaror. Svenskmärkningen garanterar dig charkproduktens ursprung och värnar om ett fortsatt välmående lantbruk i Sverige. Håll utkik efter märket Svenskt kött i din butik.

För mer info, besök även Axfoods hemsida eller gå in på Svenskt Kött webbplats

Klicka på bilden ovan så öppnas ett nytt fönster, där kan Du se alla våra Spara Smart produkter.